• عدم برگزاری کلاس برنامه ریزی و کنترل موجودی ها ۱ با سرکار خانم رستگارفر

قابل توجه دانشجویان محترم

احتراماْ به استحضار می رساند کلاس برنامه ریزی و کنترل موجودی ها ۱ با سرکار خانم رستگارفر روز یکشنبه مورخ 1398/03/05 برگزار نمی گردد.

• کلاس جبرانی روش های تولید جناب آقای دکتر مشکسار

قابل توجه دانشجویان محترم:

احتراماْ به استحضار می رساند کلاس جبرانی روش های تولید با آقای دکتر مشکسار روز یکشنبه مورخ 1398/03/05 ساعت ۸ الی ۱۰ در محل ساختمان فرهنگ شهر (کلاس ۱۱۰۵) برگزار میگردد.

• برگزاری مراسم احیای شبهای قدر

فُزْتُ وَ رَبِّ الْکَعْبَة «به پروردگار کعبه سوگند، رستگار شدم‏»

مراسم احیای شبهای قدر ( قرائت قرآن، دعای جوشن کبیر و مداحی)

زمان و مکان:یکشنبه مورخ 5 خرداد ماه 1398 - ساعت 18 - سالن اجتماعات ساختمان فرهنگشهر

• عدم برگزاری امتحان طراحی زبان های برنامه سازی

قابل توجه دانشجویان محترم

به اطلاع می رساند امتحان طراحی زبان های برنامه سازی با آقای مهندس کشاورز پور جمعه مورخ 98/03/03 برگزار نمی گردد.

• برگزاری ضیافت افطار دانشجویی بمناسبت میلاد امام حسن مجتبی (ع) در گرینلند

روز چهارشنبه مورخ اول خرداد ماه 1398، مراسم افطاری به میزبانی مؤسسه آموزش عالی آپادانا در گری لند برگزار شد.  این مراسم پرفیض با حضور اعضای محترم هیات مؤسسه آپادانا، بانو سکینه کیانی( همسر محترم استاد پور بهمن بیگی )، جناب آقای مهدی فقیه، جناب آقای امیرهمایون یزدانپور، جناب آقای کوروش کرم پور (نماینده محترم مجلس )، اعضای محترم شورای شهر، مدیران محترم استانداری و هلال احمر، مدیران گروه محترم بخشهای مختلف مؤسسه و استقبال پور شور دانشجوها از ساعت 18:15 آغاز شد، طی مراسمی از دانشجویان فعال کانون قرآن و عترت، انجمن دانش آموختگان و دانشجویان ورزشی که در میادین ورزشی موفق به کسب مقام شدند تجلیل شد، این مراسم با برگزاری نمازجماعت ادامه داشت و در نهایت پس از سرو افطار در ساعت 21:30 مراسم خاتمه یافت.

از  تمامی اساتید گرانقدر ،همکاران محترم و دانشجویان عزیز  که در برپایی هرچه با شکوهتر این مراسم مارا یاری نمودند سپاسگزاری مینماییم.

با آرزوی توفیق روز افزون برای تمامی اعضای خانواده بزرگ مؤسسه آموزش عالی آپادانا

مدیریت روابط عمومی

• برگزاری کلاسهاپس از لیالی قدر از ساعت 9:30

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات به اطلاع می رساند، آغاز به کار کلاسها و بخش اداری در روزهای پس از لیالی قدر ساعت 9:30 می باشد و کلیه کلاسها برقرار است. کلاسهای ساعت 8 تا 11 نیز از ساعت 9:30 تا 11 تشکیل میگردد.

• انتصاب آقای دکتر غلام پور به سمت مدیرگروهی بخش ارشد مهندسی عمران

طی حکمی از سوی آقای دکتر شریعت ( معاون محترم آموزشی مؤسسه ) جناب آقای دکتر امیر غلام پور به عنوان مدیرگروه کارشناسی ارشد مهندسی عمران منصوب شد.

ضمن قدردانی از زحمات استاد گرانقدر جناب آقای دکتر توتونچی ( مدیر گروه سابق بخش مهندسی عمران) آرزوی توفیق روزافزرون را برای هردو بزرگوار آرزومندیم.

مدیریت روابط عمومی آپادانا

• انتصاب آقای دکتر ممتازیان به سمت مدیرگروهی بخش حسابداری

طی حکمی از سوی آقای دکتر شریعت ( معاون محترم آموزشی مؤسسه ) جناب آقای دکتر علیرضا ممتازیان به عنوان مدیرگروه بخش حسابداری منصوب شد.

ضمن قدردانی از زحمات استاد گرانقدر جناب آقای فرزاد گرامی ( مدیر گروه سابق بخش حسابداری) آرزوی توفیق روزافزرون را برای هردو بزرگوار آرزومندیم.

مدیریت روابط عمومی آپادانا

• بزرگداشت روز استاد

بمنظور بزرگداشت روز استاد، در تاریخ چهارشنبه مورخ 18 اردیبهشت ماه مراسمی در گرینلند برگزار شد و ضمن تشکر از همکاری تمامی اساتید پرتلاش مؤسسه آموزش عالی آپادانا، اساتید نمونه در بخشهای مختلف معرفی شدند:

دانشکده فنی و مهندسی:

1. – آقای دکتر امید یزدانی