سخنران کلیدی نخستین کنفرانس ملی مدل سازی و شبیه سازی سیستم های پویا

University of Gothenburg, Sweden

با همکاری روابط بین الملل موسسه آموزش عالی آپادانا

سخنران کلیدی نخستین کنفرانس ملی مدل سازی و شبیه سازی سیستم های پویا

دکتر شهریار سروشیان دانشیار دانشگاه گوتنبرگ سوئد دارای بیش از دویست مقاله علمی با بیش از دو هزار استناد و اچ ایندکس بیست و پنج می باشند. ایشان همچنین ادیتور نشریات بین المللی می باشند از جمله:

International Journal of Management and Decision Making

The Journal of Business, Economics and Environmental Studies

Applied System Innovation

Prof. Shahryar Sorooshian holds a BSc, an MSc, and a PhD in industrial engineering. He is an accredited management consultant, a certified graduate technologist, a Lean six-sigma belt holder, and a certified professional in engineering management. He is a well-known academic on a global scale. Engaged as a full-time faculty (Associate professor) at the University of Gothenburg in Sweden, as well as an adjunct professor at Saito University College in Malaysia. He has published more than 200 scientific papers, with citation exceeding 2000 and h-index of 25. Besides, he works as an editor for some journals in the fields of management and engineering.

دوشنبه 9 اسفند 1400 (1 سال قبل )