عضویت هیئت علمی افتخاری موسسه آموزش عالی آپادانا
شنبه 20 فروردین 1401
عضویت هیئت علمی افتخاری موسسه آموزش عالی آپادانا

به گزارش روابط بین الملل آقای دکتر شهریار سروشیان عضو هیئت علمی دانشگاه گوتنبرگ سوئد به عضویت هیئت علمی افتخاری موسسه آموزش عالی آپادانا پیوستند. دکتر سروشیان از محققین برجسته و شناخته شده در سطح بین الملل و دارای بیش از ۲۵۰ مقاله علمی با اچ ایندکس ۲۵ و ادیتور ژورنالهای بین المللی می باشند. انتصاب اعضای هیئت علمی افتخاری با هدف فراهم سازی زمینه های مشترک پژوهشی و آموزشی در مقاطع تحصیلات تکمیلی می باشد.