قابل توجه پذیرفته شدگان نهایی آزمون ورودي‌ تحصيلات ‌تکميلي‌ (دوره‌هاي‌کارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌) سال‌ 1401

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، از کلیه داوطلبانی که اسامی آنان به عنوان پذیرفته شده نهایی اعلام گردیده، دعوت می نماید که به منظور ثبت نام از روز شنبه مورخ 1401/06/20لغایت روز یکشنبه مورخ 1401/06/28 بدون در نظر گرفتن حروف الفبا از ساعت8صبح الی 15 بعدازظهر جهت ثبت نام حضوری به دانشگاه مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز

• اصل و یک کپی از دانشنامه یا گواهی موقت یا نامه لغو معافیت تحصیلی یا فرم معدل کارشناسی
  • یک کپی از مدرک کاردانی که معدل کل پایان دوره کاردانی در آن درج شده باشد. ( در صورت گذراندن این دوره )
  • یک سری کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی
  • عکس 4*3 ( 4  قطعه )
  • پرینت نتیجه قبولی از سایت سازمان سنجش
  • آقایان در صورت داشتن کارت پایان یا معافیت خدمت، یک کپی پشت و رو از کارت الزامی است.

7 - شهریه آموزشی علی الحساب به مبلغ یازده میلیون ریال (11،000،000ریال ) می باشد که در مکان مؤسسه از طریق دستگاه کارتخوان قابل پرداخت می باشد.

به همراه داشتن تمامی موارد فوق الزامی است.

آدرس مؤسسه : شیراز - میدان معلم – بلوار ایمان شمالی – روبروی بانک سپه - کدپستی : 7187985443  تلفکس :

36987- 071   داخلی 105 و 106 و 107 - 09170911841

آدرس سایت : www.apadana.ac.ir

تذکر: لطفا ً قبل از تحویل مدارک به آموزش، به منظور استفاده های بعدی، کپی یا کپی برابر با اصل تهیه کرده و نزد خود نگه دارید.

دوشنبه 21 شهریور 1401 (1 سال قبل )