قابل توجه پذیرفته شدگان نهایی آزمون دوره های کاردانی نظام جدید سال 1401

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، از کلیه داوطلبانی که اسامی آنان به عنوان پذیرفته شده نهایی اعلام گردیده، دعوت می نماید که به منظور ثبت نام از روز چهارشنبه مورخ 06/07/1401 لغایت روز پنج شنبه مورخ 14/07/1401 بدون در نظر گرفتن حروف الفبا از ساعت 8 صبح الی 16 بعدازظهر جهت ثبت نام حضوری به دانشگاه مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز

1 - یک سری کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

2 - عکس 4*3  ( 4  قطعه )

3 - پرینت نتیجه قبولی از سایت سازمان سنجش

4 اصل گواهی موقت پایان دوره متوسطه دوم

5- اصل ریز نمرات پایان دوره متوسطه دوم

6- اصل مدرک پایان دوره دیپلم متوسطه دوم

7- شهریه آموزشی علی الحساب به مبلغ هفت میلیون ریال (7،000،000ریال ) می باشد که در مکان مؤسسه از طریق دستگاه کارتخوان قابل پرداخت می باشد.

• قابل توجه دانشجویانی که تا تاریخ 31/06/1401 موفق به اخذ مدرک دیپلم نشده اند ، ( دروس پاس نشده دارند ) : این دسته از داوطلبان ورودی بهمن ماه سال 1401 خواهند بود.

به همراه داشتن تمامی موارد فوق الزامی است.

آدرس مؤسسه : شیراز - میدان معلم – ابتدای بلوار ایمان شمالی – بین کوچه 1 و 3 -روبروی بانک سپه- کد پستی : 7187985443  تلفکس : 36987 - 071

تذکر: لطفا ً قبل از تحویل مدارک به آموزش، به منظور استفاده های بعدی، کپی یا کپی برابر با اصل تهیه کرده و نزد خود نگه دارید.

دوشنبه 4 مهر 1401 (1 سال قبل )