انتصاب سرکار خانم دکتر منصوری زاده به سمت مدیر روابط بین الملل

طی حکمی از سوی پروفسور سید احمد جنابعلی جهرمی، ریاست موسسه آموزش عالی آپادانا سرکار خانم دکتر کبری منصوری زاده، عضو هیات علمی گروه زبان به سمت مدیر روابط بین الملل دانشگاه منصوب شدند. در  حکم انتصاب ایشان، توسعه توافق نامه های بین المللی با سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي، بررسي فرصت ها برای تحصیل در خارج از کشور، تسهیل تبادل دانشجو، توسعه همکاری های پژوهشی شامل پروژه های مشترک بین المللی، توسعه برنامه های آموزشی مشترک، برگزاری کنفرانس های مشترک بین المللی، سمینارها و نمایشگاه ها و مدیریت فعالیت های بین المللی در دانشگاه به عنوان وظایف مدیریت روابط بین الملل دانشگاه ذکر شده است.

پنجشنبه 30 اردیبهشت 1400 (1 سال قبل )