یکشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۰

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند

جلسه دفاع از پایان نامه سرکارخانم شهین محمدی رشته برنامه ریزی شهری

با عنوان بررسی و ارزیابی میزان رضایتمندی شهروندان از سیستم حمل و نقل درون شهری با توجه به ساختار شهر بوشهر

که در تاریخ 12 مهرماه 1400 ساعت 18:30 به صورت آنلاین در لینک زیر برگزار خواهد شد.

استاد راهنما 1 : دکتر افلاکی
استاد راهنما 2 : دکتر شمس الدینی
استاد داور : دکتر مشکسار
نماینده تحصیلات تکمیلی : دکتر فیلی

لینک برگزاری جلسه دفاع : جهت ورود مستقیم بروی این قسمت کلیک نمایید.