سه شنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۰

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند

جلسه دفاع از پایان نامه سرکارخانم افسانه اسدی رشته ارتباط تصویری

با عنوان تحلیل سیر نگاره های گیاهی در نقاشی های سقف خای چوبی عمارت های دوره قاجار در شهر شیراز ( مورد مطالعه : خانه جواد صیار ، عمارت زینت الملک ، نارنجستان قوام )

که در تاریخ 21 مهرماه 1400 ساعت 16:00 به صورت آنلاین در لینک زیر برگزار خواهد شد.

استاد راهنما : دکتر احسنت
استاد مشاور : دکتر قاسم خانی
استاد داور : آقای اسدی
نماینده تحصیلات تکمیلی : خانم جنابعلی

لینک برگزاری جلسه دفاع : جهت ورود مستقیم بروی این قسمت کلیک نمایید.