قابل توجه پذیرفته شدگان نهایی در مرحله کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1400

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، از کلیه داوطلبانی که اسامی آنان به عنوان پذیرفته شده نهایی اعلام گردیده، دعوت می نماید که به منظور ثبت نام از روز سه شنبه مورخ 30/06/1400 لغایت روز شنبه مورخ 10/07/1400 بدون در نظر گرفتن حروف الفبا از ساعت 8صبح الی 16 بعدازظهر جهت ثبت نام حضوری مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز

1 اصل شناسنامه و یک سری کپی از تمام صفحات آن

2 اصل کارت ملی و کپی پشت و روی آن ( خواهران : یک سری کپی، برادران مشمول : دو سری کپی )

3 - عکس 4*3 جدید تمام رخ (خواهران 4 قطعه، برادران 5 قطعه) ضمناً تمامی عکسها باید پشت نویسی کامل شوند.

4- اصل مدرک کاردانی ( گواهی موقت ) + 2 سری کپی یا معرفی نامه فارغ التحصیلی تایید شده + 2 سری کپی

5 - پرینت قبولی ازسایت سازمان سنجش

6 - آقایان در صورت داشتن کارت پایان یا معافیت خدمت، ارائه اصل و کپی این کارت الزامی است .

7 - شهریه آموزشی علی الحساب به مبلغ هفت میلیون ریال (7،000،000 ریال ) می باشد که در مکان مؤسسه از طریق دستگاه کارتخوان قابل پرداخت می باشد.

• قابل توجه دانشجویانی که تا تاریخ 31/06/1400 موفق به اخذ مدرک کاردانی نخواهند شد، ( دروس پاس نشده دارند ) : از این دسته از داوطلبان به صورت مشروط ثبت نام به عمل خواهد آمد و ورودی بهمن ماه سال 1400 خواهند بود.

به همراه داشتن تمامی موارد فوق الزامی است.

آدرس مؤسسه : شیراز - میدان معلم – ابتدای بلوار ایمان شمالی – روبروی بانک سپه- کدپستی : 7187985443  تلفکس : 36987 - 071

آدرس سایت : www.apadana.ac.ir

تذکر: لطفا ً قبل از تحویل مدارک به آموزش، به منظور استفاده های بعدی، کپی یا کپی برابر با اصل تهیه کرده و نزد خود نگه دارید.

مؤسسه آموزش عالی آپادانا از مهر ماه 1387 با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همت جمعی از اساتید نمونه و برجسته دانشگاه شیراز فعالیت آموزشی و پژوهشی خود را آغاز نموده است. این مؤسسه در حال حاضر در رشته های هنر و معماری، فنی مهندسی و علوم انسانی، در مقاطع مختلف كاردانی و كارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش كشور و هم چنین پذیرش های بدون آزمون این سازمان (بجز در مقطع ارشد)، دانشجو می پذیرد و امیدوار است در سال های آتی دوره های آموزشی خود را در رشته ها و مقاطع دیگر گسترش دهد. كلیه قوانین و مقررات مؤسسه تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدارك تحصیلی دانش آموختگان مؤسسه مورد تأیید رسمی این وزارت می باشد.