اهداف گرایش:
رشته مدیریت شهری به دنبال تربیت متخصصانی است که بتوانند روشهای حل معضلات امروزی شهرها را ارائه کنند. دوره کارشناسی ارشد مدیریت شهری محورهای زیر را به منظور دستیابی به فضایی که بتوان در آن به پرسشها و چالشهای توسعه شهرهای امروز پاسخ داد، دنبال خواهد کرد:
-
چگونگی بهبود محیط شهری با رویکرد مدیریت شهری
-
روشهای برتر تصمیمگیری محیط شهری
-
روشهای اجرای استراتژی محیطی و مدیریت شهری
-
افزایش توان مدیریتی برای برنامهریزی و مدیریت شهر
-
روشهای مؤثر برای بکارگیری منابع موجود در جهت مدیریت شهری پایدار
نقش و توانایی فارغالتحصیلان:
انتظار میرود دانش آموختگان دوره کارشناسی ارشد «مدیریت شهری» بتوانند در این دوره تحصیلی به مهارتهای زیر دست یابند:
-
درباره اصول، معیارها و روشهای توسعه پایدار که هدایتگر شهرسازی باشد آگاهی لازم و کافی کسب نموده و خود را در حرکت و جریان ایدههای توسعه پایدار قرار دهند.
-
پیوندی بین شهرسازی و مدیریت شهری از یک طرف و موضوع توسعه پایدار از طرف دیگر برقرار کرده و روشهای مؤثرتر از قبل برای حل معضلات امروزی شهرهای ایران ارائه کنند.
-
نتایج و تبعات سیستمهای شهری را برای تغییرات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی ارزیابی کرده و تحولات اساسی مورد نیاز در سازمان و تشکیلات برنامهریزی شهری را شناسایی و عملیاتی نمایند
چارت درسی هر رشته، نقشه راه دانشجویان در هر دوره آموزشی بوده و شامل: درس های پیشنهادی برای هر نیمسال، تعداد واحد پیشنهادی برای هر نیمسال، دروس دارای پیش نیاز و هم نیاز، کد درس ها و ... می باشد. برای استفاده مناسب از چارت درسی به نکات زیر توجه فرماييد:
الف) انتخاب واحد نیمسال اول توسط آموزش دانشگاه صورت میپذیرد، اما انتخاب واحد نيمسالهای بعد توسط دانشجو انجام خواهد شد. اکيداً توصيه میشود که دانشجویان بر اساس چارت درسي رشته خود انتخاب واحد نمايند تا با مشکلی روبرو نگردند؛
ب) دروس هر نیمسال فقط در همان نیمسال ارائه میشود؛
ج) اگر به هر دليل، مایل به اخذ تعداد واحد کمتر یا بیشتری از تعداد مشخص شده در هر نیمسال هستید، حتماً با مدیرگروه خود مشورت کنید؛
د) بعضی از دروس قبل از اخذ شدن توسط دانشجو باید یک سری از شرایط را داشته باشند تا سیستم به دانشجو اجازه اخذ آن درس را بدهد؛ وقتی گفته ميشود درس الف پیش نیاز درس ب است، به این معنی ميباشد که قبل از برداشتن درس ب حتماً باید درس الف گذرانده شده باشد و وقتی ميگردد دو درس هم نیاز یکدیگر هستند به این معنی است که باید هر دو درس با هم در یک ترم اخذ شوند.
هـ) جهت اخذ مدرک، تمامي دروس قيد شده در چارت درسي و از جمله دروس اختياري بايستي گذرانده شوند.
ي) چارت درسی رشته خود را می توانید از لینک زیر دانلود کنید.
سر فصل دروس هر رشته، برنامه مصوب وزارت علوم تحقیقات و فن آوری برای آن رشته است، که تعریف، هدف، اهمیت و ضرورت رشته و هم چنین طول دوره و تعداد واحد های درسی لازم برای اخذ مدرک در آن رشته را شامل می شود. انواع دروس (شامل دروس جبرانی، اصلی، تخصصی، اختیاری و عمومی) به همراه عناوینی که در هر درس بایستی تدریس شود در این برنامه موجود است. بعلاوه لیستی از کتاب های معتبر جهت معرفی منبع برای هر درس در این برنامه ها ارایه شده است. اساتید و دانشجویان عزیز می توانند با مراجعه به فایل زیر اطلاعات مناسب و مهمی را در مورد رشته خود به دست آورند.
درحال بروزرسانی می باشد