برگزاری دوره جامع تحلیل ارز دیجیتال، ویژه دانشجویان موسسه آموزس عالی آپادانا

وجه تمایز این دوره با سایر دوره ها
 انجام معامله به صورت عملی در طول دوره، توسط تک تک شرکت کنندگان
خصوصی بودن دوره و امکان تمرین در پایان هر مبحث به صورت عملی توسط کلیه شرکت کنندگان
 پشتیبانی پس از اتمام دوره
 آموزش بروز ترین روش های معامله گری دنیا
 پرهیز از تمرکز روی مباحث خسته کننده و مقدماتی و تلف کردن وقت شرکت کنندگان

تلفن مشاوره و ثبت نام 07136306457
تلفن همراه 09122109876
????

مؤسسه آموزش عالی آپادانا از مهر ماه 1387 با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همت جمعی از اساتید نمونه و برجسته دانشگاه شیراز فعالیت آموزشی و پژوهشی خود را آغاز نموده است. این مؤسسه در حال حاضر در رشته های هنر و معماری، فنی مهندسی و علوم انسانی، در مقاطع مختلف كاردانی و كارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش كشور و هم چنین پذیرش های بدون آزمون این سازمان (بجز در مقطع ارشد)، دانشجو می پذیرد و امیدوار است در سال های آتی دوره های آموزشی خود را در رشته ها و مقاطع دیگر گسترش دهد. كلیه قوانین و مقررات مؤسسه تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدارك تحصیلی دانش آموختگان مؤسسه مورد تأیید رسمی این وزارت می باشد.